Member 2973
12 entries
18704 views

 RSS
Immortal since Sep 12, 2011
Uplinks: 0, Generation 4
 • Affiliated
 •  /  
 • Invited
 •  /  
 • Descended
 • max’s favorites
  From rasmus
  Rasmus Project Blog
  Recently commented on
  From rasmus
  intervjuer och citat
  Now playing SpaceCollective
  Where forward thinking terrestrials share ideas and information about the state of the species, their planet and the universe, living the lives of science fiction. Introduction
  Featuring Powers of Ten by Charles and Ray Eames, based on an idea by Kees Boeke.
  From max's personal cargo

  20120130
  Idag har jag haft mitt möte med Stephan. Vi tog upp många olika saker och det kändes väldigt givande och som en liten knuff att sätta igång att jobba med projektet mer intensivt nu.

  Vi pratade om att just eftersom det är en väldigt fri kurs och ingen som pushar en på samma sätt som i de andra kurserna vi har i skolan just nu så händer det lätt att man slappar och det kommer i skymundan. Och man sätter igång att jobba just när det är bara några få månader kvar.

  Stephan sa att man alltid ska tänka lite på projektet och jobba lite varje dag. I slutändan kommer det bli mycket jobb gjort. Ett exempel är att man kan fota graffitti med sin telefon såfort man ser något. Man kommer inte 'glömma' projektet eller komma ifrån det på samma sätt eftersom det alltid skulle va aktuellt, och i slutändan skulle kvalitén vara tillräckligt bra för att tryckas i en bok som det var tänkt.

  Jag frågade hur det var med budget för tryckeri, Ursula lovade att hon skulle kolla detta åt mig förut men det verkar inte ha blivit av. Stephan sa att jag ska maila rektor Per och se hur det ligger till. Stephan berättade att ett nej inte är så farligt. Som nyårslöfte hade han som löfte att samla på sig så många 'nej' som möjligt, i slutändan skulle man bli mycket gladare över att få ett ja och mindre ledsen varje gång man fick ett nej eftersom det var ett mål. Intressant tankesätt!

  Det var ungefär det vi sa och vi ska ha möte igen om några månader för att pricka av och kolla.

  Sat, Apr 14, 2012  Permanent link

    RSS for this post
  Add comment
    Promote
    
    Add to favorites
  Create synapse
   
   
        Cancel