Member 2973
12 entries
18711 views

 RSS
Immortal since Sep 12, 2011
Uplinks: 0, Generation 4
 • Affiliated
 •  /  
 • Invited
 •  /  
 • Descended
 • max’s favorites
  From rasmus
  Rasmus Project Blog
  Recently commented on
  From rasmus
  intervjuer och citat
  Now playing SpaceCollective
  Where forward thinking terrestrials share ideas and information about the state of the species, their planet and the universe, living the lives of science fiction. Introduction
  Featuring Powers of Ten by Charles and Ray Eames, based on an idea by Kees Boeke.
  From max's personal cargo

  20120414
  Har inte bloggat på över en månad men har laddat upp texter idag som jag skrivit tidigare men haft liggandes på datorn. Har följt Stephans tips om att anteckna saker lite då och då. Ibland på telefonen när jag t.ex. suttit på tåget och inte haft bättre för mig. Har sedan lagt över detta till datorn och finskrivit lite och nu slutligen laddat upp.

  Det är inte långt kvar nu tidsmässigt men det är mycket kvar för mig och Rasmus att göra. Vi har hamnat väldigt långt ifrån vår första tidsplanering och vårt tankesätt i början. Boken kommer nog inte innehålla intervjuer eller långa texter som vi tidigare tänkt, utan det kommer vara mer fokus på just fotografit och graffittin i Stockholm. Det är en väldigt stor kultur här även om inte lika stor som i vissa andra länder.

  Vi har också tänkt att fotografera allting med endast våra telefoner, eftersom som Stephan sa på vårat förra möte, den bästa kameran är den du har med dig överallt. Det kommer också bli ett ganska intressant experiment/projekt i sig att se ifall det går att göra en coffee table bok idag med endast fotografier tagna med mobiltelefoner. Detta är något vi tror starkt på eftersom tekniken har utvecklats så himla mycket. Ifall vi slänger in riktigt mycket kol nu kommer vi nog hinna komma ikapp med tidsplanen och slutinlämningen och även lämna in en rätt schysst bok. Men det kommer kräva väldigt mycket arbete nu i slutspurten.

  Sat, Apr 14, 2012  Permanent link

    RSS for this post
  Add comment
    Promote
    
    Add to favorites
  Create synapse
   
   
        Cancel